Principals

Avantatges

El teu temps d’oci és per gaudir-ho. L’assegurança Unión Cazadores està dissenyada perquè pugues triar les cobertures que més et convinguen amb dues modalitats de contractació, bàsica i plus.
Per què Unión Cazadores és la millor assegurança per a tu?

icon-candado
icon-candado-w

Una assegurança per a caçadors que et permet gaudir del teu esport amb tota la tranquil·litat

icon-lapiz
icon-lapiz-w

A més, si ja tens una altra assegurança amb nosaltres, tindràs un únic interlocutor per a gestionar ambdues. Més fàcil. Més ràpid.

icon-phone
icon-phone-w

Ens tens per al que necessites, com i on vulgues. Sempre amb el teu mediador d’Unión Alcoiana i també online, a través del teu Espai Unión

Tria Unión Cazadores

Com qualsevol altre esport, la caça comporta riscos i és necessari que comptes amb una assegurança que et permeta gaudir de la teua activitat favorita amb la protecció i seguretat que necessites, a més de complir amb la normativa legal corresponent. Unión Cazadores és la teua assegurança.

Garanties Bàsiques
Responsabilitat civil de subscripció obligatòria
Responsabilitat de subscripció voluntària.
Defunció per accident, gran invalidesa, incapacitat permanent (segons barem) i assistència mèdica i farmacèutica
Assistència en cas d’accident (modalitat bàsica): despeses mèdiques a Espanya, trasllat sanitari de ferits, trasllats restes mortals, despeses de cerca i rescat de l’assegurat, reclamació de danys i perjudicis, mort del gos de caça per accident.
Garanties Opcionals
Incapacitat Temporal. +
Hospitalització. +
Assistència en cas d’accident (modalitat ampliada): danys a l’arma per robatori o rebentada del canó, prolongació d’estada en hotel, retorn dels familiars directes acompanyants, acompanyament de persones depenents o menors de 14 anys, despeses per acompanyar les restes mortals de l’assegurat mort, retorn de l’assegurat en cas de defunció o hospitalització d’un familiar directe, despeses de gestió i obtenció de documents, pèrdua i danys de l’equipatge i del material de caça, despeses d’anul·lació del viatge no iniciat o anul·lació del viatge ja iniciat i rescat, recollida i enviament dels gossos de caça i escopeta. +

Cobertures incloses

+ Cobertures opcionals

Segueixes tenint dubtes?

Consultes freqüents

T’ajudem a resoldre-les i, si ho necessites, podem analitzar el teu cas i donar-te assessorament.

Para què serveix aquesta assegurança?

Para què serveix aquesta assegurança?

L’assegurança de r.c. de caçadors té com a objecte complir amb la teua obligació legal de subscriure una assegurança de responsabilitat civil que cobrisca els possibles danys personals, causats a tercers, durant l’acció de caçar.

Què cobreix l’Assegurança obligatòria de caçadors?

Què cobreix l’Assegurança obligatòria de caçadors?

Mitjançant l’assegurança obligatòria, cobrim els teus danys personals ocasionats per un tret involuntari de l’arma mentre s’estiga practicant l’exercici de la caça, incloent els ocasionats en el temps de descans dins dels límits del terreny de caça.

També et pot interessar

icon-nav-hogar-w

Unión hogar

icon-nav-auto-w

Unión autos

icon-barco

Unión embarcaciones

T’ajudem?

Estarem encantats de poder fer-ho. O si ho prefereixes, contacta amb nosaltres

Vols estar tranquil?

Ens ocupem de tot