Vols ser mediador?

Som el teu company de viatge

Per què ser mediador d’Unión Alcoyana Seguros?

 • Nosaltres apostem solament per la mediació.
 • La proximitat, la personalització i el tracte directe amb qualsevol persona de la companyia són factors que ens diferencien.
 • T’ajudem en cadascuna de les fases de la seua relació amb el client: captació, fidelització, recuperació i defensa de la cartera.
 • Posem a la teua disposició una plataforma de treball exclusiva.
nuevo_ua-estilo-ilustrativo22

Beneficis per al mediador

Som una de les companyies d’assegurances més antigues d’Espanya, la qual cosa ens ha aportat experiència, solvència i professionalitat, que es tradueixen en tranquil·litat i seguretat per a tu. La nostra prioritat és posar la satisfacció del client en el centre de totes les decisions perquè estiga satisfet amb tu.

1m

Recolzem al 100% al mediador

2m

Fem fàcil l’acompliment del teu treball

3m

Estem amb tu, som mediació

captura-de-pantalla-2018-07-14-a-las-15.18.11

Converteix-te en l’amic de confiança dels teus clients. Analitzem amb tu les necessitats particulars de cada persona, subscrivint pòlisses a mesura amb gran nombre de garanties opcionals, tarifes competitives i rapidesa de resposta en cas d’incident, amb tot el suport que t’oferim des d’Unión Alcoyana Seguros

La integritat ens defineix. Els nostres valors no han canviat des de 1877: vocació pel bon fer, solidesa, dinamisme, proximitat, respecte i transparència. Ens identifiquen i són molt valorats pels nostres més de 500 mediadors

img2

Únete


  He leído y acepto la política de privacidad.

  Post
  d'interès
  Post
  d'interès

  T’ajudem?

  Estarem encantats de poder fer-ho. O si ho prefereixes, contacta amb nosaltres

  Vols estar tranquil?

  Ens ocupem de tot